پودر و گرانول مصنوعی استخوان osteofil

 

استفاده از مواد مصنوعی پیوند استخوان پودر و گرانول در دهه گذشته توجه فزاینده ای را در دندانپزشکی ایمپلنت به خود جلب کرده است. علاوه بر این، تقویت کف سینوس ماگزیلاری با پیوند استخوان اتوژن به یک روش پیش از ایمپلنتولوژی تثبیت شده برای تقویت برجستگی آلوئولی فک بالا تبدیل شده است. میزان موفقیت بالینی به دست آمده با استفاده از مواد پیوند استخوان فسفات کلسیم (CaP) برای روش‌های افزایش کف سینوس (SFA) نشان می‌دهد که این مواد قابل جذب جایگزینی عالی برای استفاده از پیوندهای استخوانی خودزا هستند که به عنوان طلا در نظر گرفته شده است

  • سولفات کلسیم. اولین موفقیت درمانی با استفاده از سولفات کلسیم (CaSO4 ) به عنوان جایگزین استخوان در سال 1892 گزارش شد.
  • سیمان های فسفات کلسیم. …
  • سرامیک های بتا تری کلسیم فسفات. …
  • فسفات کلسیم دوفازی (سرامیک های HA و β-TCP) …
  • عینک های زیست فعال …
  • جایگزین های استخوانی مبتنی بر پلیمری

 

 

جایگزینی استخوان ممکن است برای قرن ها با مواد مختلف با منشاء طبیعی انجام شود، اما تا اواخر قرن نوزدهم به ندرت موفقیت آمیز بود. امروزه می توان از جایگزین های مختلف استخوانی استفاده کرد. آنها می توانند از محصولات بیولوژیکی مانند ماتریکس استخوان غیر معدنی، پلاسمای غنی از پلاکت، هیدروکسی آپاتیت، عوامل رشد (مانند پروتئین مورفوژنتیک استخوان) یا مصنوعی مانند سولفات کلسیم، سرامیک های تری کلسیم فسفات، شیشه های زیست فعال یا پلیمر مشتق شوند. جایگزین های مبتنی بر همه این جایگزین ها برای هر کاربرد بالینی مناسب نیستند و بسته به هدفشان باید به صورت انتخابی انتخاب شوند. بنابراین، این بررسی با هدف برجسته کردن ویژگی‌های اصلی رایج‌ترین جایگزین‌های استخوانی و ارائه دستورالعمل‌هایی در مورد استفاده بالینی آنها، مانند فیوژن ستون فقرات، استئوتومی تیبیا با گوه باز، شکستگی استخوان بلند، جراحی دهان و فک و صورت یا درمان های پریودنتال. با این حال، محدودیت‌های اصلی برای استفاده از جایگزین‌های استخوان، مدیریت نقایص بزرگ و فقدان عروق در قسمت مرکزی آن‌ها است، که احتمالاً پس از استفاده از آنها ظاهر می‌شود. در زمینه مهندسی بافت استخوان، به نظر می رسد توسعه جایگزین های مصنوعی متخلخل که قادر به پشتیبانی از عروقی شدن سریعتر و گسترده تر در ساختار خود هستند، روشی امیدوارکننده برای تحقیق باشد.

 

مواد صنعتی استخوان

بازسازی استخوان پس از استخراج یک پدیده طبیعی اجتناب ناپذیر است و می تواند منجر به تغییرات ابعادی قابل توجهی با از دست دادن ارتفاع و عرض استخوان آلوئول شود . قرار دادن گرافت های نگهدارنده فضا در محل بی دندانی در زمان کشیدن دندان یک رویکرد رایج برای جلوگیری یا به حداقل رساندن آسیب ساختارهای حمایت کننده ایمپلنت است . روش‌های بازسازی استخوان برای استقرار موفقیت‌آمیز ایمپلنت پس از آن، ترمیم محل با عملکرد و زیبایی‌شناسی رضایت‌بخش ضروری است. طراحی هیدروژل های متناسب با شکل (HGs) یک روند اخیر است که برای دور زدن انسجام و تزریق پذیری ضعیفی است که از جایگزین های استخوانی به عنوان پرکننده های استخوانی جلوگیری می کند ، مناسب بودن را برای روش های کم تهاجی است

 

جایگزین های استخوان به دو دسته اصلی تقسیم می شوند: جایگزین های استخوانی که از محصولات بیولوژیکی به دست می آیند و جایگزین های استخوان مصنوعی.

در طول دهه های گذشته، مواد زیادی به عنوان جایگزین استخوان مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از محصولات بیولوژیکی به دست می آیند، برخی دیگر مصنوعی هستند. اما همه آنها دارای مزایا و معایبی هستند و عمدتاً باید به صورت انتخابی انتخاب شوند. بسیاری از روش‌های جراحی جایگزین‌های استخوانی مانند همجوشی ستون فقرات، پر کردن عیوب استخوانی و تقویت سینوس‌ها را به کار می‌گیرند که هر کدام برای جایگزین‌های خاصی در میان دیگران مناسب هستند. محدودیت‌های اصلی استفاده از جایگزین‌های استخوان، نقص‌های بزرگ و استئونکروز مرکزی است که احتمالاً پس از استفاده از آنها ظاهر می‌شود. برای جلوگیری از این پدیده، تحقیقات فعلی بر توانایی ایجاد داربست های مصنوعی با تخلخل مطلوب و ترویج عروق سریعتر و گسترده تر تمرکز دارند.

شرکت پزشکی طب دائم ارئه دهنده پودر و گرانول های ارتوپدی آماده همکاری با همکارن و مراکز درمان معتبر می باشد

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پودر و گرانول مصنوعی استخوان osteofil”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *