قیمت ست جایگذاری DHS / DCS با طب دائم 09046285161

شرکت پزشکی طب دائم در زمینه فروش انواع ست DHS/DCS فعالیت دارد .برای مشاوره و خرید با ما در ارتباط باشید .

DHS/DCS

بعد از تصادف یا ضربه در اشپزخانه یا حمام به خصوص برای سالمندان که پوکی استخوان دارند سریع ترو زود تر اتفاق میافتد . در قسمت ران ان هم سر یا نک فمور است که در قسمت پروگزیمال دو عدد برجستگی بزرگ و کوچک است که به ان ها (تروکانتر)trochanter. میگویند شکستگی اینترتروکانتریک متوال ترین روش که بر اساس درجه اگر 135 درجه باشد DHS استفاده می شود اگر زیر برجستگی کوچک باشد و 90 درجه باشد DCS استفاده میشود از مهم ترین اقدامات بعد عمل راه رفتن و قدم زدن است چرا که بیمار بعد از این عمل حتما باید راه برو تا دچار دی وی تی نشود و منجر به مرگ بیمار نخواهد شد .

در این عمل از پلاک DHS/DCS و یک نیل بسته استفاده که از سایز 70 تا 115 است و پیچ کامپرشن استفاده میشود .

مراحل عمل DHS/DCS

1- برنامه ریزی قبل از عمل اندازه و زاویه صفحه و همچنین طول تیغه یا پیچ DHS را می توان قبل از عمل تعیین کرد.اگر تیغه DHS از 65 تا 75 میلی متر است، یک صفحه DHS بابرای پویاسازی باید از بشکه کوتاه استفاده شود.

  1. وضعیت بیمار
    بیمار را در وضعیت خوابیده بر روی جراحی قرار دهید
  2. کاهش شکستگی
    در صورت امکان، شکستگی زیر تقویت کننده تصویر را کاهش دهید
    با استفاده از کشش، ابداکشن و چرخش داخلی.
  3. دسترسی
    یک برش مستقیم پوستی جانبی تقریباً ایجاد کنید
    15 سانتی متر طول، شروع به عرض دو انگشت نزدیک به نوک تروکانتر بزرگ لوله ایلیوتیبیال را به صورت طولی شکاف دهید. m را جدا کنید. واستوس جانبی پشتی به غشای عضلانی، جمع شوند به صورت شکمی و در صورت لزوم یک بریدگی جزئی در عضله در ناحیه سل بی نام ایجاد کنید. را در معرض دید قرار دهید محور پروگزیمال فمور بدون جمع شدن پریوست است
  4. سیم antversion را وارد کنیدبا وارد کردن a، انتورسیون گردن فمور را تعیین کنیدسیم جدید Kirschner قدامی گردن فمور.در صورت شکستگی های ناپایدار، چند کرشنر وارد کنیدسیم به سر استخوان ران برای تثبیت موقتیقطعات کاهش یافته است.

6- به وسیله دریل و سرمته یک حفره اجاد می شود و نیل را در نک فمور قرار میدهند .

7-ساید پلیت را روی سفت فمور قرار میدهند و به وسیله پیچ سوراخ میکنند و روی فمور یا ران فیکس میشود .

علائم شکستگی اینترتروکانتریک

در ابتدا فرد درد شدیدی را در ناحیه کشاله ران و  لگن حس می نماید. که در زمان فشار و یا حرکت دادن اندام های تحتانی افزایش می یابد. افرادی که توان ابراز آن را ندارند، این مشکل را می توان در راه رفتن آنها مشاهده نمود. 

در معاینه بیماران مبتلا به این عارضه مشاهده می گردد که سمتی کوتاه‌تر شده و در حالت خوابیده مشاهده میگردد پاشنه یک پا مقداری بالاتر از دیگری قرار گرفته است. اگر معاینات در حالت دراز کشیده انجام شود خواهید دید که اندام تحتانی به سمت بیرون چرخیده است.

حالت خون مردگی و تورم از دیگر نشانه‌های شکستگی اینترتروکانتریک بوده که معمولاً  ۱ الی ۲ روز پس از شکستگی خود را نمایان میکند. البته تشخیص قطعی و درست این ضایعه با رادیوگرافی به خوبی مشخص میشود.

درمان شکستگی اینترتروکانتریک

درمانی که به طور معمول برای شکستگی اینترتروکانتریک صورت می پذیرد یک عمل جراحی می باشد که هدف آن جا انداختن قطعات شکسته و فیکس کردن آنها در محل شکستگی با ابزارهای مخصوص به این کار است. برای ثابت کردن شکستگی ها از ایمپلنت‌های مختلفی کمک گرفته می شود. که متداول ترین آن ها دی اچ اس ای است. 

لزوم درمان شکستگی اینترتروکانتریک

افراد دارای سن بالا به دلیل دست و پنجه نرم کردن با فشار خون و بیماری‌های قلبی این عمل باید با دقت بیشتری صورت پذیرد. بسیاری از افراد به دلیل ترس از انجام این عمل شکستگی اینترتروکانتریک و اجتناب از آن ممکن است دچار عوارضی مثل عفونت ادراری، زخم بستر، لخته شدن خون شوند. که می‌تواند خطرناک و مرگبار باشد.

اگر عمل انجام نشود و مبادرت به استراحت طولانی شود، به دلیل ضعیف شدن عضلات لگن ممکن است فرد توانایی حرکت و راه رفتن را برای همیشه از دست بدهد.

توصیه پزشکان این است که بلافاصله بعد از مشخص شدن شکستگی اینترتروکانتریک، در سریعترین زمان ممکن پس از اقدامات اولیه مبادرت به جراحی نمایند. مگر آنکه انجام این کار خطراتی بسیار جدی برای جان بیمار داشته باشد.

عوارض شکستگی اینترتروکانتریک

عوارض عمومی: بروز زخم بستر، به وجود آمدن عفونت های ریوی و ادراری، بروز لخته خون در ناحیه ساق و حرکت آن به سمت ریه که می تواند بسیار خطرناک باشد. کسانی که دچار این عارضه شده و مبادرت به عمل نمی کنند در معرض این خطر ها قرار می گیرند.

افرادی که دچار پوکی استخوان شدید هستند ممکن است پس از عمل شاهد جابجا شدن پیچ و پلاک ها باشند. اگر این مقدار شدید باشد نیاز به جراحی مجدد است.

اگر در زمان جراحی قطعه های شکسته شده خوب جابجا نشوند، باعث جابجا شدن قطعات و یا شکسته شدن آنها می شود. این عوامل سبب بد جوش خوردن می گردد.

معرفی کلی و کاربرد ست DHS/DCS

پیچ هیپ دینامیک به گونه ای طراحی شده است که قوی و تثبیت داخلی پایدار انواع اینترتروکانتریک،شکستگی گردن ساب تروکانتریک و بازیلار، با حداقل تحریک بافت نرم قوی صفحات DHS از فولاد ضد زنگ 316L ساخته شده و هستندبرای قدرت کار سرد پایدارتعداد سوراخ های پیچ در طول صفحه به حداکثر می رسد،
بدون به خطر انداختن استحکام صفحه این اجازه می دهد تا افزایش یابد تعداد نقاط ثابت با برش کوچکتر سوراخ های DCP (صفحه فشرده سازی پویا) در صفحه جانبی DHS:
– برای پیچ تاخیری، اجازه دهید پیچ‌های قشر 4.5 میلی‌متری زاویه‌دار شوند
تثبیت قطعات داخلی،

  • اجازه فشرده سازی محوری و تثبیت چند پیچ ​​را بدهیدقطعه اصلی در شکستگی های ساب تروکانتریک با پسوند شفتدو تخت در بشکه صفحه DHS مربوط بهطراحی دو تخته پیچ تاخیری DHS/DCS که از چرخش جلوگیری می کند
    از پیچ تاخیر در داخل بشکه. طراحی دو تخت نیزقرار دادن صفحه روی پیچ تاخیری DHS/DCS را آسان می کند.
    حداقل تحریک بافت نرمصفحات DHS دارای طراحی کم مشخصات هستند و خطر را کاهش می دهند
    بورسیت تروکانتریک صفحات DHS در طیف گسترده ای از اندازه ها و
    زوایای بشکه، با بشکه استاندارد یا کوتاه، برای متنوعموقعیت های بالینی پیچ تاخیری DHS/DCS، از 50 میلی متر تا 145 میلی متر در دسترس است
    طول، به راحتی در بشکه صفحه DHS برای کنترل می لغزد
    فرو ریختن و اصابت قطعات. زمانی که شکستگی نیاز به فشرده سازی حین عمل اضافی، DHS/DCS دارد.
    می توان از پیچ فشرده سازی استفاده کرد. فقط یک اندازه فشرده سازی پیچ مورد نیاز است.
    ابزارهای DHS اندازه گیری های مستقیم را در سراسر ارائه می دهند رویه DHS، اجازه می دهد تا به درستی reaming، ضربه زدن و عمق درج پیچ تاخیری مهره توقف و قفل داخلی بر روی دستگاه سه گانه DHS از ریمینگ بیش از حد جلوگیری می کند.

پیچ کندیل پویا به گونه ای طراحی شده است که استحکام داشته باشدو تثبیت داخلی پایدار برخی فمورال دیستال وشکستگی های ساب تروکانتریک، با حداقل تحریک بافت نرم.قوی صفحات DCS از فولاد ضد زنگ 316L ساخته شده اند و هستند.برای قدرت کار سردپایدارو سوراخ نزدیک به بشکه 6.5 میلی متر اسفنجی را می پذیرندپیچ های استخوانی این باعث افزایش ثبات با اجازه دادن به موارد اضافی می شودتثبیت دیستال ترین قطعات شکستگی کندیل یاتثبیت پروگزیمال ترین قطعات شکستگی ساب تروکانتریک سوراخ های DCP در صفحه جانبی DCS امکان زاویه 4.5 میلی متری را فراهم می کند

سوراخ های DCP در صفحه جانبی DCS امکان زاویه 4.5 میلی متری را فراهم می کندپیچ های کورتکس و فشرده سازی محوری در سراسر شکستگی شفت تعداد سوراخ های پیچ در طول صفحه به حداکثر می رسد،تعداد سوراخ های پیچ در طول صفحه به حداکثر می رسد،تعداد سوراخ های پیچ در طول صفحه به حداکثر می رسد،بدون به خطر انداختن استحکام صفحه این اجازه می دهد تا افزایش یابدتعداد نقاط ثابت با برش کوچکتردو تخت در بشکه صفحه DCS مربوط به طراحی دو تخته پیچ تاخیری که از چرخش آن جلوگیری می کند.

پیچ تاخیر DHS/DCS در داخل بشکه. طراحی دو تخت همچنین قرار دادن صفحه روی پیچ تاخیری DHS/DCS را آسان می کند.حداقل تحریک بافت نرم طراحی با مشخصات کم خطر ایجاد باند ایلیوتیبیال را کاهش می دهدتحریک (شکستگی های دیستال فمور) و بورسیت تروکانتریک (شکستگی های ساب تروکانتریک).صفحات DCS با 6 تا 16 سوراخ در دسترس هستندموقعیت های بالینی پیچ تاخیر DHS/DCS در موجود است.

طول 50 میلی متر تا 145 میلی متر فشرده سازی DHS/DCS پیچ را می توان برای فشرده سازی اضافی استفاده کرد. فقط یکی پیچ فشرده سازی اندازه مورد نیاز است بزارهای DCS نیز اندازه گیری های مستقیم را ارائه می دهنددر طول فرآیند DCS، اجازه می دهد تا reaming مناسب ضربه زدن و تاخیر در عمق درج پیچ. استاپ توکار ومهره قفلی روی ریمر سه گانه DCS مانع از ریزش بیش از حد می شود

  • DHS برای شکستگی های زیر نشان داده شده است
  • پروگزیمال فمور:
  • شکستگی های بین تروکانتریک
  • شکستگی ساب تروکانتریک*
  • شکستگی های گردن بازیلار

DHS برای شکستگی های پایدار و شکستگی های ناپایدار نشان داده شده است که در آن می توان یک تکیه گاه داخلی پایدار بازسازی کرد. را DHS فروپاشی کنترل شده و فشرده سازی شکستگی را فراهم می کند
قطعات این باعث تثبیت پایدار می شود و از بی مورد جلوگیری می کندتمرکز استرس روی ایمپلنت DHS برای شکستگی های پایدار و شکستگی های ناپایدار نشان داده شده است.

که در آن می توان یک تکیه گاه داخلی پایدار بازسازی کرد. راDHS فروپاشی کنترل شده و فشرده سازی شکستگی را فراهم می کندقطعات این باعث تثبیت پایدار می شود و از بی مورد جلوگیری می کندتمرکز استرس روی ایمپلنت برای برخی از شکستگی های ساب تروکانتریک، یک دستگاه 95 درجه است.

DCS برای شکستگی های زیر نشان داده شده است
دیستال فمور:
– شکستگی بین کندیل**
– شکستگی های تک کندیل **

* شرایط تشریحی زیر باید وجود داشته باشد:4 سانتی متر از استخوان فمور دیستال باید دست نخورده باقی بماند تا حمایت شود برای ایمپلنت پیچ تاخیر DHS/DCS برای خرید خوب.اگر این شرایط وجود نداشته باشد، یک LCP 4.5 میلی متری Synthes صفحه کندیل یا صفحه دیستال فمور LCP باید در نظر گرفته شود.DCS برای شکستگی های زیر نشان داده شده است قسمت دیستال کندیل داخلی باید دست نخورده باشد.

  • پیچ های مورد استفاده در هنگام جایگذاری DHS/DCS
  • شکستگی های ساب تروکانتریک عرضی
  • شکستگی های ساب تروکانتریک مورب کوتاه†

Synthes Dynamic Hip System (DHS) انواع مختلفی را ارائه می دهدگزینه های درمانی بسته به محل شکستگی وصبور.عناصر تثبیت پیچ DHSاستاندارد به خوبی اثبات شده برای شکستگی های پروگزیمال فمور.
– فولاد ضد زنگ / TiAl6Nb7 (TAN)
– طول 50 – 145 میلی متر

قطر بیرونی 12.5 میلی متر
– کوپلینگ: دو تخت یا هشت ضلعی
تیغه DHSDHS Blade عمدتاً برای بیماران پوکی استخوان نشان داده می شود.در مقایسه با DHS استاندارد، خطر قطع را کاهش می دهد
پیچ.
– فولاد ضد زنگ / TAN
– طول 65 – 145 میلی مترقطر بیرونی 12.5 میلی متر

DHSشامل تمام ترکیبات پیچ DHS، تیغه DHS، DHSصفحه با سوراخ های DCP و صفحه LCP DHS

نشانه ها DHS
– شکستگی های پرتروکانتریک از نوع 31-A1 و 31-A2
– شکستگی های بین تروکانتریک از نوع 31-A3
– شکستگی های گردن بازیلار 31-B
(پیچ DHS همراه با پیچ ضد چرخش)
موارد منع مصرف DHS

کستگی ساب تروکانتریک: برای این نوع شکستگی،یک صفحه DCS 95 درجه یا ناخن داخل مدولاری PFNA Long است توصیه شده.DHS در مواردی که بالا است استفاده نمی شود.
بروز:سپسیس تومورهای بدخیم اولیه یا متاستاتیک حساسیت مواد مختل شدن عروق میشود

توصیه ها DHS
– تیغه DHS: برای بیماران پوکی استخوان
– پیچ DHS 14 میلی متر: برای تجدید نظر درپیچ DHS 12.5 میلی متر
– LCP DHS: برای استفاده از صفحات کوتاهتر، به ویژه در مورد شکستگی گردن فمور

LCP DHS: برای استفاده از صفحات کوتاهتر، به ویژه درمورد شکستگی گردن فمورصفحه تثبیت کننده تروکانتر قفل کننده نشانه ها LTSP
– شکستگی های پرتروکانتریک ناپایدار از نوع 31-A2 و31-A3 بخصوص شکستگی های چندپارگی با الفتروکانتر بزرگتر جدا شده یا به صورت طولی شکافته شده است.

فمور پروگزیمال: شکستگی‌های کاملاً نزدیک، کاملاً ساب تروکانتریک از انواع 32-A و 32-B
– دیستال فمور: شکستگی های نوع 33-A (خارج مفصلی،
سوپراکوندیلار) و شکستگی های نوع 33-C (کاملا مفصلی
شکستگی)

  • موارد منع مصرف DCS
  • شکستگی‌های پرتروکانتریک یا شکستگی‌های تروکانتریک با انبساط ساب تروکانتریک

مزایاDHS/DCS

  • ارزان تر نسبت به نیل گذاری
  • پایداری خوب شکستگی
  • حرکت زودرس در بیمار
  • روش جراحی نیمه باز
  • میتوان برای رسیدن به فیکساسیون بهتر آن را با روش جراحی پلیت گذاری ترکیب کرد

معایب:DHS/DCS

  • ریسک در رفتگی دوباره
  • خطرات ناشی از جراحی
  • نیاز به مهارت بالا برای کارگذاری

عوارض بعد از جراحیDHS/DCS

  • کوتاه شدن اندام
  • کات اوت یا بیرون زدگی لگ اسکرو از سر فمور
  • زخم بستر
  • عفونت ریوی
  • عفونت ادراری
  • عفونت محل جراحی
  • آمبولی ریه
  • نکروز اوسکولار هد فمور
  • ترومبوز ورید عمقی(DVT)
  • نانیونیون(عدم جوش خوردگی استخوان)

آمادگی قبل از جراحیDHS/DCS

چک کردن اسم بیمار قبل از باز کردن وسایل بایستی مطمئن شویم که بیمار اوکی متخصص بیهوشی را دارد و مواردی مانند مشکل قلبی، رزرو خون، مشکلات تنفسی و غیره بررسی می شود.

قبل از شروع بیهوشی باید محل و نوع جراحی را از بیمار بپرسیم.

برای شناسای محل جراحی می توان از مارکر های گرافی هم استفاده کرد.

برای پایین آوردن درصد اشتباه می توان هر دو روش بالا را با هم استفاده کرد

اطمینان از آماده بودن پروتز و وسایل مصرفی بیمار

اطمینان از آماده بودن وسایل مورد نیاز برای انجام عمل جراحی

چک کردن دستگاه های مورد نیاز برای عمل مانند دستگاه الکتروکوتر و فلوروسکوپ(C arm) و غیره

چک کردن شیو ناحیه، نداشتن عفونت در موضع عمل مانند زخم بستر

وسایل و لوازم مورد نیاز:

  • الکتروکوتر
  • فلوروسکوپ(C. ARM)
  • ساکشن (در بعضی مواقع)
  • فرکچر تیبل یا تخت ارتوپدی
  • ست پرپ ، شان و گان
  • ست جنرال
  • ست پلاک گذاری بزرگ
  • جعبه پلاک و پیچ 4/5
  • ست DHS گذاری
  • پرفوراتور یا دریل
  • پین های شماره 2 ، 2/5 ،3/5،3

بسته به سیاست های بیمارستان ممکن است وسایل تک پیچ مانند انواع بنت ، بن هولدر وربروخ یا سرکلاغی ، اکارتور چنگکی خودکار نیز لازم شود.

پلاک و پیچ و سایر وسایل تجویز شده توسط جراح.

پوزیشن پرپ درپ جراحی(DHS)
برای انجام جراحی بسته به امکانات و نظر جراح میتوان از پوزیشن های مختلفی استفاده کرد که عبارتند از

پوریشن سوپاین یا خابیده با پشت که خود به دو نوع تقسیم می شود.

  • پورشین سوپاین بر روی تخت معمولی
  • پوزیشن سوپاین بر روی تخت مخصوص شکستگی یا (فرکچر تیبل)

سوپایین بر روی تخت معمولی
بیمار در وضعیت سوپاین بر روی تخت قرار داده می شود دست ها بر روی جا دستی در زاویه 90 درجه گذاشته می شود (دست طرف شکسته را حتما” باید بر روی جا دستی گذاشت ولی دست طرف دیگر بیمار را میتوان روی سینه یا کنار پهلو بیمار نیز گذاشت)

بیمار به لبه تخت طرف شکسته تا جای ممکن نزدیک میشود و یک رول زیر باسن بیمار برای دسترسی و دید بهتر گذاشته می شود.

یکی از مزایای این روش توانایی زیاد برای انجام مانور های جهت جا اندازی شکستگی است

پوزیشن سوپاین روی فرکچر تیبل

برای دادن این پوزیشن نیاز به فرکچر تیبل داریم این تخت ها دارای ضمایمی است که بر روی تخت اصلی سوار میشود محل قرار گیری پا در تخت جدا و به جایی آن قرار می گیرد .

این ضمایم دارای دو عدد جا پایی و بازو و دسته های جهت اعمال نیرو برای جااندازی شکستگی است.

همانند پوزیشن سوپاین بر روی تخت معمولی دست ها بر روی جا دستی قرار می گیرد و هر دو پا بر روی جاپایی(جا کفشی)گذاشته می شود پای طرف سالم در حالت الویت و پایی طرف شکسته در حالت ترکشن در این حالت هر دو پا را 15 الی 10 درجه از محور بدن به سمت پای سالم خم می کنیم .

قبل از قرار دادن پای بیمار در جا کفشی پا و مچ پا با چند لایه ول باند پیچیده می شود تا در اثر فشار به آن آسیب وارد نشود.

برای اعمال ترکشن به پا به یک استوانه کوچک (نگه دارند) که در ناحیه پرینه بر روی تخت سوار میشود نیاز است این استوانه قسمت بالا تنه بیمار را ثابت نگاه میدارد تا جراح بتواند با اعمال کشش بر پا محل شکستگی را جا اندازی کند .

چند لایه ول باند نیز بر روی این استوانه پیچیده میشود فرکجر تیبل معمولان داری دو عدد سوراخ برای گذاشتن نگه دانده هستند که در طرف پای شکسته گذاشته میشود تا جراح بتواند حداکثر ترکشن را به پا وارد کند.

این پوزیشن بهترین و پرکاربرد ترین پوزیشن جهت انجام جراحی است و از مزایای آن میتوان به عکسبرداری آسان AP و Lateral و عدم نیاز به چندین پرسنل جهت دادن ترکشن و جااندازی آشاره کرد

پوزیشن لترال یا سمی پرون (پوزیشن ما بین پرون و لترال )

معمولان بعد از پوزیشن دادن بیمار دستگاه فلوروسکوپ (C.ARM) در محل خود قرار می گیرد و توجه به آن حین پرپ و درپ ناحیه و حفظ استریل لازم است.

رپ
بسته به نوع شکستگی و وسعت برش مورد نیاز پرپ و درپ متفاوت بوده اما به صورت معمول پرپ اولیه از طرف پایین تا ناحیه زانو و از طرف بالا تا لبه خار ایلیاک و قسمت پایین شکم را پرپ می کنیم .میتوان بعد از پرپ اولیه از الکل هم استفاده کرد و سپس پرپ ثانویه را انجام داد.

جااندازی و برشDHS
منظوز از جااندازی برگرداندن استخوان به وضعیت آناتومیکال خود است
اگر شکستگی بدون جابجایی و در رفتگی (Dislocation)باشد که نیاز به جااندازی ندارد
جااندازی به دو:a:بسته و :b:باز انجام می شود

جا اندازی بسته 
بعد از انتقال بیمار به تخت ارتوپدی جراح پای بیمار را تحت ترکشن یا کشش قرار میدهد(برای این کار اهرمی که در پایین تخت قرار دارد را در جهت ساعت گرد می چرخانم ) و با انجام مانور های مانند ابداکشن ،ادداکشن ،اینترنال یا اکسترنال روتیشن تا حد امکان شکستگی را جااندازی می کنیم و عکس های AP و لترال برای اطمینان از جا اندازی صحیح می گیرد. برای این کار بیمار باید شل کنند نیز دریافت کند.

اگر جااندازی به صورت بسته ممکن نبود جااندازی را به صورت باز و بعد از برش پوست دنبال می کنیم.

جااندازی باز

بعد از دسترسی مستقیم به استخوان فمور سعی در باز گرداندن تراز استخوان ها به وضعیت طبیعی دنبال می شود برای این کار از ابزاری مانند استخوان گیر وربروخ ،استخوان گیر داویه،ریداکشن کلمپ،هوک استخوانی،و پین های محکم ازشماره 3 به بالا استفاده می شود.

بعد از جا اندازی با یک عدد ریداکشن کلمپ یا پین دو قطعه شکسته به صورت موقت به هم فیکس می شوند.

برش

اپروچ ما برای جراحی معمولان لترال است .برای تعیین خط برش ما گریتر تروکانتر را لمس میکنیم و با یک خط فرضی به کوندیل لترال فمور متصل میکنیم برش بر روی این خط قرار دارد.

همان گونه که گفته شد در جراحی کار گذاری ایمپلنت DHS ما یک پیچ لگ (نیل ) داریم که در وسط گردن فمور قرار میگیرد بنابراین برای تعیین شروع محل انسزیون می توان یک پین را به عنوان مارکر و در امتداد گردن فمور گذاشت و با یک عکس AP شروع محل انسیزیون را انتخاب کرد.

طول برش وابسته به عواملی است از جمله :

  • طول پلاک کناری یا چند سوراخه بودن پلاک
  • ابزاری کمکی که برای فیکس کردن شکستگی ممکن است استفاده شود
  • محور گردن فمور
  • محل و نوع شکستگی

طول انسیزیون از 10 سانتی متر شروع می شود و ممکن است تا ناحیه دیستال ادامه پیدا کند.

برای شکستگی های گردن فمور برش را از سمت پروگزیمال به طرف آنتریور گسترش می دهیم.

هر چه بیمار چاق تر باشد محل شروع برش از تروکانتر بزرگ به طرف دیستال بیشتر فاصله می گیرد.

برش پوست را با بیستوری شروع می کنیم و برای ادامه برش چربی از کوتر استفاده می شود .

بعد از برش جلد و زیر جلد اولین عضله که به آن می رسیم عضله تنسور فاشیا لاتا است که سعی می شود تا حد ممکن از آسیب به این عضله اجتناب شود و از قسمت پروگزیمال فقط فاشیا عضله برش داده شود برای دسترسی به استخوان فمور در اپروچ لترال محل برش به صورتی است که ما از بین دو کمپارتمان خلفی و قدامی وارد میشویم عضلات بعدی واستوس لترالیس و گلتوس مدیوس است.

بعد بلانت یا شارپ دایسکشن عظلات از اکارتور بنت برای اکسپوز و کنار زدن عظلات مانند یک اهرم بین استخوان فمور و عضله استفاده می شود بعد از دسترسی کامل و مناسب به استخوان فمور و تمز کردن محل از هماتوم مرحله بعدی جراحی شروع می شود.

تعریف زاویه سی سی دی(CCD)

به زاویه که ما بین محور گردن فمور و محور شفت فمور ایجاد می شود سی سی دی گفته میشود این زاویه در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد در بچه ها تا 150 درجه می رسد که بعد از بزرگ شدن اندازه زاویه خود به خود کم تر می شود میزان استاندارد این زاویه را 135 درجه در نظر گرفته اند. 

قرار دادن یک گاید پین در محور گردن فمور با استفاده از انگل گاید استاندارد که 135 درجه است .
یک پین 2.5 بر روی پرفراتور سوار می شود و دسته گاید انگل روی آن سوار شده و از طریق سوراخ کناری انگل گاید پین را در زاویه 135 وارد گردن و وسط استخوان فمور می کنند باید سر پین 10 میلی متر با سطح مفصلی فمور فاصله داشته باشد.

مشخص کردن طول لگ اسکرو

در صورتی که گاید پین ما استاندار باشد میتوان از مژور برای مشخص کردن طول پین که در داخل هد فمور قرار دارد یا همان طول لگ اسکرو استفاده کرد.

ریم کردن

برای ریم کردن از ریمر های مخصوص DHS یا DCS استفاده می شود ریمر از سه بخش تشکیل شده ریمر مرکزی که حالت کانولیتد دارد و محل قرار گیری پیچ لگ را ریم میکند ریمری کناری که روی ریمل مرکزی سوار می شود و محل قرار گیری بریل پلاک کناری را ریم می کند .

انتهای ریمر کناری حالت مخروط به خود می گیرد که وظیفه کانتریسنگ کردن کورتکس استخوان را به عهده دارد به وسیله که این دو ریمر را به هم متصل می کند نات گفته می شود .

طول ریمر با شل کردن نات قابل تغییر است که هم اندازه با طول لگ اسکرو طول ریمر را تنظیم می کنیم

تپ کردن 

منظور از تپ کردن یعنی ایجاد رزوه های در طول کانالی که با ریمر ایجاد کردایم تا لگ اسکرو بتواند به راحتی داخل محور گردن فمور قرار گیرد

قرار دادن لگ اسکرو
در مرحله بعد پیچ لگ بر روی آچار مخصوص T شکل خود قرار میگیرد و ممکن است با پیچ متصل کننده بلند فیکس شود سپس با چرخاندن آچار در سر جایی خود فیکس می شود درست همانند محکم کردن یک پیچ معمولی در داخل مهره

هنگام قرار دادن لگ اسکرو باید از وارد آوردن نیروی زیاد خود داری کرد چون ممکن است جااندازی استخوان از دست برود و دچار در رفتگی دوباره بشویم .

سپس می توان پیچ متصل کننده کوتاه و گاید پیچ متصل کننده کوتاه را بر روی لگ اسکرو بست که مانند یک راهنماه به سوار شدن صحیح پلاک کناری روی لگ اسکرو کمک می کند.

قرار دادن پلاک کناری

سپس آچار جدا شده و پلیت کناری بر روی استخوان قرار میگیرد در این مرحله اگر زاویه ما بین پلاک کناری و بریل پلاک با CCD تفاوت زیادی داشته باشد پلاک کناری به خوبی روی استخوان قرار نمی گیرد.

سپس با ایمپکتور پلاک کناری را در حد امکان در سر جای خود می کوبیم و پلاک با پیچ های کورتیکال در محل خود فیکس می شود .

بسته با نوع شکستگی میتوان از پیچ کامپرشن استفاده کرد یا نکرد .
میتوان برای افرادی که به صورت مادر زادی زاویه CCD آنها زیاد است و یا استئو تومی شده اند از انگل گاید قابل تنظیم استفاده کرد.

اقلام ست DHS/DCS

اقلام ست DHS/DCS به شرح زیر است :

آچار درج یک مرحله ای DHS/DCS


آچار DHS/DCS برای پیچ DHS 7mm


ضربه گیر DHS/DCS 9 میلی متر


ضربه گیر DHS/DCS 20 میلی متر


راهنمای زاویه DHS 135 درجه


راهنمای دریل 90 درجه DCS


سر Reaming DHS


DCS Reaming Head


DHS/DCS وسط آستین برای


آچار درج یک مرحله ای


آستین مرکزی DHS/DCS، بلند


شیر پیچ 4.5 میلی متر


دسته T با اتصال سریع


سیم راهنمای رزوه ای 2.5 میلی متری، نقطه تروکار، 230 میلی متر

سیم کیرشنر 2.5 میلی متری، 150 میلی متر، نقطه تروکار دبس


عمق سنج، 20-90 میلی متر


راهنمای مته 3.2 میلی متری DCS


پیچ گوشتی شش گوش 3.5 میلی متر + آستین نگهدارنده

4.5mm/3.2mm آستین مته دوبل
6.5mm/3.2mm آستین مته دوبل


مته 3.2 میلی متری
مته 4.5 میلی متری

شرکت پزشکی طب دائم

جهت مشاوره و خرید با ما در ارتباط باشید .

شماره تماس 09046285161

اینستاگرام : TEB DAEM

ادرس : شیراز بلوار کریم خان زند نبش ک 42 زند ط فوقانی فروشگاه کوثر شرکت پزشکی طب دائم

https://tebdaem.com/wp-admin/post.php?action=edit&post=966855

https://tebdaem.com/wp-admin/post.php?action=edit&post=6309

https://tebdaem.com/wp-admin/post.php?action=edit&post=12019

https://tebdaem.com/wp-admin/post.php?action=edit&post=96467

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *